Dagbesteding

Op de locatie Natuurtalent zijn wij onderaannemer van een aantal zorgaanbieders, waaronder Pameijer en CVD. Clienten kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, leren en werken. Wij hebben bevoegde en betrokken zorgprofessionals voor de begeleiding. Vanaf begin 2017 heeft Natuurtalent ook een aanbod voor clienten met een PGB.

Door de unieke mix van vrijwilligers, ondernemers en bezoekers komen alle mensen die actief zijn bij Natuurtalent op een vanzelfsprekende manier met elkaar en met de wijkbewoners die Natuurtalent bezoeken in contact. Wij verbinden hiermee verschillende doelgroepen, van jong tot oud, met en zonder beperking, van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot ondernemers.

Gedurende de hele week vindt de begeleiding plaats. Doordeweeks ligt de nadruk op het speciaal onderwijs en de dagbesteding en in de weekenden zijn er meer vrijwilligers uit de wijk actief.

Voor meer informatie over dagbesteding bij Natuurtalent, kun je terecht bij Debby Palumbo: 06-36463110; debby@talentfabriek010.nl