Onze impact op het leven van

Asiili

Asiili Ahmed vluchtte in 1996 voor de oorlog in Somalië en kwam in Rotterdam terrecht. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen. Ze begon als vrijwilliger bij Talentfabriek010 en is nu leidinggevende op de locatie Oranjeboomstraat.

Zainab

Zainab komt uit Syrië en is sinds 2018 actief bij Talentfabriek010 als vrijwilliger. In 2019 is Zainab gestart met de MBO-1 opleiding die Talentfabriek010 aanbiedt in samenwerking met Zadkine Startcollege. Een jaar lang ging ze één dag in de week naar school en liep ze 16 uur stage in het wijkatelier.

Abeer

Abeer komt uit Libanon en woont nu al tien jaar in Nederland. Hier heeft ze drie kinderen gekregen. In Libanon heeft ze aardrijkskunde gestudeerd en een jaar als leraar gewerkt. Toen ze naar Nederland kwam, wilde ze graag hier weer verder werken en studeren, maar haar diploma uit Libanon werd hier niet erkend, waardoor ze niets kon doen met haar diploma.

Hafida kookt

Hafida

Hafida is een fantastische en bovenal ontzettend gedreven vrouw met het hart volledig op de goede plek. Ondanks de nodige tegenslagen in het leven is ze vol goede moed. Ze is blij dat ze aan het werk is als kok bij Talentfabriek010 en zich kan focussen op positieve dingen. Talentfabriek010 vult haar eenzaamheid met voldoening en geluk. Dit straalt ze uit in haar doen en laten.

Filmon

Filmon is 23 jaar, komt oorspronkelijk uit Eritrea en woont nu 5 jaar in Nederland. Sinds een jaar is hij werkzaam bij Talentfabriek010. Onlangs heeft Filmon zijn MBO-diploma in ontvangst genomen en gaat verder studeren.